loading...
دانلود تحقیق و مقاله
طیبه شورابی بازدید : 225 یکشنبه 05 دی 1395 نظرات (0)

پسماندها (پسماندهای بیمارستانی)

پسماندها (پسماندهای بیمارستانی)دسته: محیط زیست
بازدید: 1 بار
فرمت فایل: doc
حجم فایل: 45 کیلوبایت
تعداد صفحات فایل: 37

محیط زیست همواره مورد عنایت و توجه خاص بشر بوده و علت آن این است كه بشر از ابتدای خلقت بعنوان عنصری از طبیعت محسوب و قلمداد می‌شده و پیوند و علاقه‌ خاصی با محیط پیرامون خود دارد

قیمت فایل فقط 6,000 تومان

خرید

پسماندها (پسماندهای بیمارستانی)

 

مقدمه

محیط زیست همواره مورد عنایت و توجه خاص بشر بوده و علت آن این است كه بشر از ابتدای خلقت بعنوان عنصری از طبیعت محسوب و قلمداد می‌شده و پیوند و علاقه‌ خاصی با محیط پیرامون خود دارد. سابقه تاریخی محیط زیست نشان می‌دهد كه انسان‌های اولیه كاملا مطیع و مقهور طبیعت بوده اند و قدرت دخل و تصرف در محیط پیرامون خود نداشته‌اند و لیكن كم كم با خروج از مرحله غارنشینی و پیدایش تمدن‌های بشری و استفاده از ابزارها برای تداوم حیات خود بناچار در طبیعت تصرفاتی كرده و دامنه تصرفات خود را چنان گسترش داده كه می‌توان گفت دست به تخریب طبیعت زده و می‌زند و معلوم نیست این تخریب را تا كجا ادامه خواهد داد و در آینده شاهد تحولاتی در طبیعت خواهیم بود زیاده خواهی بشر به حدی است كه در نظر دارد این طبیعت سركش را به تسخیر كامل خود در بیاورد و علیرغم اینكه می‌داند آلودگی‌ها بنفع محیط زیست او نمی‌باشد انواع آلودگی‌ها را در آب و خاك و هوا منتشر می‌نماید و هر چه بشر پیشرفت كند شاهد آلودگی‌های جدیدتری خواهیم بود در گذشته ما چیزی بنام آلودگی‌های صوتی نداشتیم چون اختراعات بشری در حدی نبود كه اصوات ساده را منتشر نماید اما امروزه با پیدایش وسایل و ابزاری كه خواسته یا ناخواسته تولید صداهای گوش خراش می‌نمایند تحمل آلودگی‌های صوتی بسیار سخت و طاقت فرسا شده است و یا هوای تهران و بعضی كلان شهرهای ایران و كشورهای جهان در گذشته نه چندان دور بسیار لطیف و خوشایند بوده و لیكن امروزه با پیدایش اتومبیل و وسائط نقلیه موتوری و وجود كارخانه‌ها و وسایل خانگی و... آنچنان دود و ذرات معلقی در هوا منتشر شده كه مردم آن شهرها از دیدن آسمان پاك و آبی محروم گردیده‌اند و انواع و اقسام بیماری‌ها و ناراحتی‌های ناشناخته سراغ آنان میاید و كم كم پدیده‌های خاصی از قبیل ناراحتی‌های عصبی ناشناخته، سرطان‌های موهوم، كم حوصلگی، ضعف بنیه و... در جامعه رواج پیدا می‌كند كه بابت رفع و یا كاهش آن باید هزینه گزافی را متحمل شویم ضمن اینكه طبیعت زیبا را هم آلوده كرده‌ایم و احتمال دارد مشكلات موجود حیات وحش و زندگی نسل های بعدی را هم در معرض خطر قرار دهد بنابراین باید قدر این نعمت خداداد یعنی طبیعت را بدانیم و در نحوه بهره‌برداری از آن تجدید نظر كنیم و با اعمال مدیریت صحیح بر چگونگی استفاده از مواهب الهی، طبیعت را با حفظ و گسترش عناصر موجود به نسل‌های بعدی تحویل دهیم مسئولیت حفظ و نگهداری صحیح محیط زیست و استفاده بهینه از آن بر عهده فرد فرد افراد جامعه و دولتمردان و مدیران اجرائی آن جامعه می‌باشد كه ضمن مراعات خط قرمزها و محدودیت‌هایی كه ایجاد شده در تلاش باشند آلودگی‌ها را به حداقل ممكن برسانند و همواره به نحوی عمل نمایند كه خسارت كمتری به طبیعت و محیط زیست پیرامون وارد شود.

جزوه حاضر در دو قسمت مجزا تقدیم می‌شود قسمت اول شامل دو بخش می‌باشد در بخش اول سعی بر این است كه نقش و اهمیت محیط زیست در زندگی بشر و عواملی كه در حفظ آن مؤثر است بیان شود و در بخش دوم بعضی مقررات بین‌المللی در خصوص محیط زیست بیان گردد و در قسمت دوم هم قانون مدیریت پسماندها بررسی و تشریح شده و نحوه و موانع اجرای آن تبیین می‌گردد. امید است روزی فرا رسد كه بشر قدر این نعمت‌های خداداد را بداند و پاسدار راستین محیط‌زیست باشد.

قسمت اول

محیط‌زیست در دو مفهوم به كار برده شده، یكی مفهومی كه از علوم طبیعت ناشی می‌شود و تحت عنوان «محیط‌زیست طبیعی» است و دیگری در تعامل با ساز و كارهای انسانی بوده كه با عنوان «محیط زیست انسانی» از آن نام برده می شود و هر دو عنوان فوق طیف گسترده‌ای از موضوعات مختلف را تحت پوشش خود دارد كه این امر بر پیچیدگی ارائه تعریف واحد از محیط زیست می‌افزاید.

محیط‌زیست به معنای عام شامل كل منابع طبیعی تجدید شونده مانند جنگل‌ها، مراتع، و منابع آبی و... بوده و طیف وسیع و گسترده‌ای از تعاریف تخصصی مربوطه را در بر می‌گیرد كه همین امر در تفسیر ماهوی مربوطه به معنای قانونی محیط زیست اشكال‌هایی را به وجود آورده، چرا كه هیچ متن حقوقی، محیط زیست را به صورت جامع و مانع تعریف نكرده است و قوانین موجود تعریفی از آن ارایه نداده‌اند، بلكه در آن‌ها از محیط زیست در رابطه با سه عنصر طبیعت، منابع طبیعی، شهر و مناظر سخن گفته شده است.

محیط‌زیست و منابع طبیعی به واسطه ارتباط تنگاتنگ با علوم و تكنولوژی عمیقا تحت تاثیر آن‌ها قرار گرفته و به همین علت درك مسایل آن مستلزم اطلاعات اولیه در زمینه محیط زیست است. لذا قبل از هر چیز نقش و اهمیت محیط‌زیست در زندگی بشر و عوامل موثر در حفظ آن بیان می شود.

 

بخش اول

ادامه حیات انسان در گرو حفظ محیط زیست است. آیات كریمه قرآن و سیرة ائمه هدی (ع) تاكید بر حفظ محیط زیست بوده است. وجود مقدس نبی مكرم اسلام (ص) و امیرالمؤمنین علی (ع) در عین تاكید بر جنگ و پیروزی لشگر، حفظ محیط زیست را بر فرماندهان تذكر و تاكید دارند. این امر نشان دهندة ضرورت حفظ محیط زیست در سیرة ائمه هدی (ع)، حتی در سخت‌ترین شرایط می‌باشد.

بی‌تردید حفظ حقوق عامه و حقوق افراد، كه بزرگانی از فقها بحث كردند، از باب تقدم یا حاكمیت قاعده لاضرر بر قاعده تسلیط كه نمونه آن پرونده‌هایی است كه الان خدمت آقایان قضات مطرح هست اینجا بحث اموال شخصی نیست، بیشتر اموال عمومی است و اگر اموال شخصی باشد قواعد دیگری داریم كه آن‌ها حاكم است كه باید به آنها استناد بشود.

اصل پنجاهم قانون اساسی چند پیام مهم دارد: پیام اول این كه حفظ محیط زیست وظیفة عموم مردم است و درست است كه سازمان حفاظت محیط زیست به عنوان یك سازمان متشكل، جایگاه قانونی دارد و متولی هم می‌باشد؛ اما قانون اساسی اعلام می‌كند كه حفظ محیط زیست یك وظیفه عمومی است. پیام دوم این كه در تضاد بین توسعه اقتصادی و حفظ محیط زیست، محیط زیست تقدم دارد.

در كشور ما، همه به توسعه معتقدند. قطعا ایران باید كشور توسعه‌یافته‌ای باشد، اما برخی معتقدند توسعه به هر قیمتی و تحت هر شرایطی باید حاصل شود، اما نگاه دیگر آن است كه توسعه باید در پرتو عدالت باشد. اگر بخواهیم توسعه را در پرتو عدالت تعریف كنیم، بدون هیچ گونه تردید یكی از مسایل و موارد قطعی كه باید مورد توجه قرار گیرد توسعه حفاظت محیط زیست است؛ لذا در برنامه توسعه سوم – فصل دوازدهم – بحث توسعه، توأم با عدالت و موضوع محیط زیست به عنوان یك مسأله بسیار مهم و ضروری مورد تأكید قرار گرفته است.

از اینجا معلوم می‌شود كه بحث عدالت مسألة مهمی است كه در آن توزیع و تولید و استفاده صحیح از منابع و ذخائر، مورد توجه قرار دارد. در بسیاری از موارد،‌ از جمله در قانون اساسی و دیگر قوانین موضوعه و حتی شاید درقانون خود سازمان حفاظت محیط زیست، جلوه ای از این اصل دیده می شود، ولی در برخی دیگر از قوانین، ما اثری از این اصل را نمی‌بینیم. این بحث یك ضرورت است و باید در بخش حقوقی سازمان محیط زیست (به عنوان متولی) به این امر پرداخته شود؛ زیرا قوانین و مقرراتی كه در مجلس و دیگر مراكز تصمیم‌گیری تصویب می‌شود باید متأثر از بحث حفظ محیط زیست باشد كما اینكه توسعه اقتصادی هم به عنوان یك اصل ضروری كه هیچ كس در آن تردید ندارد مطرح است. در این‌جا گفته شده كه اگر تضاد واقع شود با وجود ضرورت حفظ محیط زیست، آن توسعه ممنوع است؛ یعنی خط قرمز توسعه، مسأله حفظ محیط زیست مقدم است. البته این بدان معنا نیست كه تضادی وجود دارد، چون اگر توسعه اقتصادی درست تعریف شود و محیط زیست هم با استانداردهای خود پیش برود؛ مشكلی پیش نمی‌آید. كما اینكه در بعضی از كشورها این استانداردها به طور صحیح وجود دارد. با توجه به این كه كشور ما در حال توسعه است، این ضرورت وجود دارد كه در توسعه اقتصادی حتما بحث زیست محیطی این توسعه مورد توجه قرار بگیرد.

قیمت فایل فقط 6,000 تومان

خرید

برچسب ها : پسماندها (پسماندهای بیمارستانی) , پسماندها , پسماندهای بیمارستانی , حقوق محیط زیست , پروژه , پژوهش , مقاله , جزوه , تحقیق , دانلود پروژه , دانلود پژوهش , دانلود مقاله , دانلود جزوه , دانلودتحقیق


Google
تقریباً ۲٬۷۵۰٬۰۰۰ نتیجه (۰٫۴۶ ثانیه)
مقالاتِ تحقیقاتی برای پسماندها (پسماندهای بیمارستانی)
Results of a hospital waste survey in private hospitals … - ‏Askarian - بیان شده در 190 یافته
… from sewers receiving waste effluent from a hospital … - ‏Guardabassi - بیان شده در 212 یافته
Hospital waste management and toxicity evaluation: a … - ‏Tsakona - بیان شده در 148 یافته
اگر امکان دارد آن را به فارسی رایانامه کنید
[DOC]پسماندهاي بيمارستاني( زباله هاي عفوني)
ssu.ac.ir/cms/fileadmin/user_upload/mbehdasht/.../pasmand%20bimarestani.doc
پسماندهاي بيمارستاني شامل پسماندهاي عفوني، پسماندهاي پاتولوژيك، اجسام تيزوبرنده، پسماندهاي دارويي، پسماندهاي سرطان زا، پسماندهاي شيميايي، پسماندهاي ...
[PDF]ﭘﺴﻤﺎﻧﺪﻫﺎي ﺑﯿﻤﺎرﺳﺘﺎﻧﯽ : ﻣﻘﺪﻣﻪ ﯾﮑﯽ از ﻣﻨﺎﺑﻊ ﺗﻮﻟﯿﺪ ﻣ
dh.zaums.ac.ir/uploads/pasmand-hospital.pdf.pdf
ﭘﺴﻤﺎﻧﺪﻫﺎي ﺑﯿﻤﺎرﺳﺘﺎﻧﯽ. ﻣﻘﺪﻣﻪ. : ﯾﮑﯽ از ﻣﻨﺎﺑﻊ ﺗﻮﻟﯿﺪ ﻣﻮاد زاﯾﺪ ﺷﻬﺮي ﺑﯿﻤﺎرﺳﺘﺎﻧﻬﺎ، درﻣﺎﻧﮕﺎﻫﻬﺎ، ﻣﻄﺐ. ﭘﺰﺷﮑﺎن، ﮐﻠﯿﻨﮑﻬﺎ، ﻣﺮاﮐﺰ ﺗﺤﻘﯿﻘﺎﺗﯽ ﭘﺰﺷﮑﯽ، داروﺧﺎﻧﻪ ﻫﺎ و ﺧﺎﻧﻪ. ﺳﺎﻟﻤﻨﺪان اﺳﺖ . ﻣﻮاد زاﯾﺪ ﺗﻮﻟﯿﺪ ﺷﺪه در اﯾﻦ ﻣﮑﺎﻧﻬﺎ را ﻣﻮاد ...
زباله های بیمارستانی : سایت پزشکان بدون مرز
www.pezeshk.us/?p=30198
۷ بهمن ۱۳۹۲ ه‍.ش. - با وجود روشهاي نوين جهت دفع پسماندهاي بيمارستاني در بسياري از مناطق كشور دفع اين پسماندهاي خطرناك همچنان به روش سنتي و از طريق ” دفن ” صورت ...
ضوابط و روش های مدیریت اجرایی پسماندهای پزشکی و ...
pasmand.tehran.ir/Default.aspx?tabid=138
ماده 7- کلیه اشخاص حقیقی و حقوقی که مبادرت به تأسیس مرکز درمانی اعم از بیمارستان، درمانگاه و کلینیک می‌نمایند، موظفند برنامه مدیریت اجرایی پسماند واحد یاد شده را ...
مدیریت و دفع پسماندهای بیمارستانی | وب سایت علمی و آموزشی ...
irahealth.ir › بهداشت محیط بیمارستان
۹ دی ۱۳۹۳ ه‍.ش. - مـواد تشکیل دهنده پسماندهای بیمارستانی می توانند همه ویروس ها را منتقل کنند. مـدت فعالیت و زنده مـانـدن ویروسها در ایـن پسماندها معمولاً ۵ تا ۸ روز برآورد ...
ضوابط جمع اوری ودفع زباله های بیمارستانی - سایت بهداشت ...
www.environmentalhealth.ir/202
از سال 1375 که موضوع بحث برانگیز زباله و پسماندهای بیمارستانی در کشور مطرح شد تا تدوین قوانین و دستورالعملهای اجرایی آن نزدیک به 14 سال گذشته است ولی هنوز ...
[PDF]مدیریت پسماند در بیمارستان
phc.umsu.ac.ir/uploads/pasmand-hosp.pdf
میزان تولید پسماندهای بیمارستانی. ميزان. توليد. پسماند. در. يك. بيمارستان. به. وسعت. مركز. ،. تعداد. تخت. بيمارستان. ،. ميزان. پذيرش. بيمار. ،. استفاده. از. وسايل.
[PDF]انواع زباله های بیمارستانی و روشهای مختلف دفع آنها
ecfa-afghanistan.de/pdf/010.pdf
ﺷﻮد ﻛﻪ ﺑﺮاي اﻳﻦ ﻛﺎر اﺑﺘﺪا ﻣﻮاد زاﻳﺪ ﺟﺎﻣﺪ ﺑﻴﻤﺎرﺳﺘﺎﻧﻲ ، ﺗﻌﺮﻳﻒ ﺷﺪه و ﺗﺮﻛﻴﺐ آﻧﻬﺎ ﻣﺸﺨﺺ ﻣﻲ. ﺷﻮد. و روش ﻫﺎي ... ﭘﻼﺳﺘﻴﻜﻲ، ﭘﺴﻤﺎﻧﺪﻫﺎي آﺷﭙﺰﺧﺎﻧﻪ ،ﻗﻮﻃﻴﻬﺎي ﻛﻤﭙﻮت و ﻛﻨﺴﺮو ،ﻣﻴﻮه و ﮔﻞ در زﺑﺎﻟﻪ ﺑﻴﻤﺎرﺳﺘﺎن ﻫﺎ وﺟﻮد دارد.
پسماندهاي بيمارستانی - نمایش محتوای تولیدات ویژه - صدا ...
qazvin.irib.ir/-/پسماندهاي-بيمارستانی
۳۰ تیر ۱۳۹۴ ه‍.ش. - با وجود روشهاي نوين جهت دفع پسماندهاي بيمارستاني در بسياري از مناطق كشور دفع اين پسماندهاي خطرناك همچنان به روش سنتي و از طريق " دفن " صورت ...
پسماند بیمارستانی - معاونت توسعه مدیریت و برنامه ریزی ...
vcmdrp.tums.ac.ir/find.php?item=8.617.319.fa
ماده10ـ کلیه مراکز تولیدکننده پسماند پزشکی (اعم از بیمارستانها، درمانگاهها، مراکز بهداشت، آزمایشگاهها، مراکز تزریق، رادیولوژی‌ها، دندانپزشکی‌ها، فیزیوتراپی‌ها، ...
جستجوهای مربوط به پسماندها (پسماندهای بیمارستانی)

دفع زباله های بیمارستانی

انواع پسماندهای بیمارستانی

پسماندهای بیمارستانی+ppt

بازیافت زباله های بیمارستانی

زباله های بیمارستانی چیست؟

تعریف پسماند بیمارستانی

زباله های عفونی

برنامه عملیاتی مدیریت پسماند پزشکی
    1   
2
   
3
   
4
   
5
   
6
   
7
   
8
   
9
   
10
   
صفحهٔ بعدی

ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 4002
  • کل نظرات : 36
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 2
  • آی پی امروز : 67
  • آی پی دیروز : 77
  • بازدید امروز : 407
  • باردید دیروز : 128
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 1,103
  • بازدید ماه : 10,288
  • بازدید سال : 40,648
  • بازدید کلی : 1,082,616