loading...
دانلود تحقیق و مقاله
طیبه شورابی بازدید : 102 دوشنبه 04 بهمن 1395 نظرات (0)

بررسی درس مدل سازی

بررسی درس مدل سازیدسته: فنی و مهندسی
بازدید: 2 بار
فرمت فایل: doc
حجم فایل: 19 کیلوبایت
تعداد صفحات فایل: 15

تحقیق بررسی درس مدل سازی در 15 صفحه ورد قابل ویرایش

قیمت فایل فقط 4,000 تومان

خرید

بررسی درس مدل سازی

 

مدلسازی :

 مدل : مدل عبارتست از شكلی شبیه به قطعه تولیدی ، از جنس چوب یا آلومینیوم كه آن را در ماسه قرار داده و قالبگیری می كنیم . سپس مدل را از ماسه خارج می كنیم . حفره بوجود امده توسط مدل را قالب می گوئیم كه شكلی قطعه مورد نظر است مدلها دارای انواع مختلفی هستند كه اسامی آنها عبارتند از :

الف) مدلهای ساده كه در درجه زیری قرار می گیرند و اكثراً از جنس چوب     می باشند .

ب) مدلهای دو تكه یا چند تكه كه همانطور كه از اسم آنها استنباط می شود ، دارای تكه هایی هستند . هر كدام از این تكه های مدل در یك درجه قالبیگری می شوند كه در داخل قالب به وسیله پین و جاپین آنها را روی همدیگر قرار        می دهند .

ج) مدلهای صفحه‌ای كه هر دو تكه مدل بر روی یك صفحه مونتاژ می شوند و كار قالبگیری را برای ما آسان می كنند .

قالبگیری مدلهای یك تكه و ساده :

ابتدا درجه ای متناسب با مدل برداشته و صفحه زیر درجه را روی میز قرار        می دهیم . برای قالبگیری باید ابتدا درجه زیری را به صورت برعكس بر روی صفحه زیر درجه قرار دهیم . مدل را درون درجه قرار می دهیم . اما چگونگی قرار دادن مدل در داخل درجه خیلی مهم است . برای این كار می توانیم از دو راه استفاده كنیم . یكی اینكه به شیب مدل نگاه كنیم . در اینصورت باید مدل را طوری در درجه قرار دهیم كه هنگامی كه می خواهیم مدل را از ماسه بیرون بیاوریم ، هر چه مدل بالاتر می آید ، شیب به طرف داخل باشد و ضای آزاد بین ماسه و مدل بیشتر شود . در غیر این صورت مدل به هنگام خروج از ماسه ، قالب را خراب می كند .

راه دوم تشخیص چگونگی قرار دادن مدل در داخل درجه این است كه مدل را طوری قرار دهیم كه هنگامی كه درجه زیری را در حالت عادی قرار می دهیم (180 درجه  می چرخانیم) سوراخ مدل به طرف بالا باشد تا بتوانیم به وسیله میخ كه در داخل سوراخ قرار می گیرد ، مدل را از ماسه خارج كنیم . هنگامی كه مدل را دردرجه زیری قرار دادیم ، پودر تالك روی مدل می پاشیم و بعد از آن ماسه الك شده را روی آن ریخته و می كوبیم . پس از یك مرحله كوبیدن دوباره ماسه ریخته و می كوبیم و برای بار سوم طوری ماسه می ریزیم ، كه از سطح درجه بالاتر رود . سپس به وسیله خط كش ماسه اضافه را از روی درجه برمی داریم و درجه زیری را به همراه زیر درجه به حالت عادی برمی گردانیم . بعد از اینكه درجه زیری كامل شد ، درجه رویی را روی آن قرار داده ، از یك چوب مخروطی به عنوان راهگاه استفاده می كنیم و سپس دوباره پودر تالك می زنیم تا ماسه دو درجه به هم نچسبد و مانند درجه زیری ماسه ریخته و می كوبیم . پس از اینكه هر دو درجه كامل شد ، چوبی را كه به عنوان راهگاه گذاشته بودیم ، در می آوریم و یك حوضچه قیفی شكل و یا گلابی شكل روی سر درجه بالایی بر روی ماسه ایجاد می كنیم درجه ها را از همدیگر جدا كرده و اطراف مدل را به وسیله قلم و آب می زنیم . مدل را لق می كنیم و سپس به وسیله یك عدد میخ كه آن را در داخل سوراخ مدل قرار می دهیم مدل را از ماسه خارج می كنیم . در درجه زیر حوضچه و كانال اصلی و كانالهای فرعی كه تعداد آنها بستگی به اندازه و حجم قطعه دارد ، درمی آوریم . با یك میله یا سیخ هواكش چند عدد سیخ هوا دردرجه بالایی ، جهت خروج گازها و بخارات آب می زنیم . بدین ترتیب كه سیخ هوا را از این طرف قالب وارد ماسه ها كرده و از طرف دیگر ماسه ها در   می آوریم تا یك سوراخ سرتاسری ایجاد شود . این عمل را در چند جای قالب تكرار می كنیم و سپس قالب و راهگاه را با شعله خشك می كنیم . در اینجا سوالی كه ممكن است برای هر فرد پیش بیاید این است كه دلیل خشك كردن قالب چیست ؟

به خاطر اینكه ماسه خیس است و مذاب داغ را می خواهیم داخل قالب بریزیم ، لذا امكان پاشیدن مذاب به اطراف وجود دارد . برای همین باید قالب را خشك كنم . خشك كردن با شعله به خشك كردن سطحی موسوم است زیرا ما فقط سطح قالب (تا ارتفاع 3-2 سانتیمتری) را خشك می كنیم و بقیه جاهایی را كه با مذاب در تماس نیست ، خیس است مذاب را آماده می كنم و بدون قالب        می ریزیم و پس از گذشت مدت زمان كافی قطعه را از داخل ماسه خارج           می كنیم و اگر سالم باشد آن را سوهانكاری و سمباده كاری می كنم . اما اگر قطعه معیوب باشد (دارای مك یا كشیدگی باشد یا مذاب به تمام قسمتهای آن نرسیده باشد) از آن به عنوان قراضه استفاده می شود و هر ذوب مجدد به كار گرفته می شود .

-         قالبگیری مدلهای دو تكه با ماهیچه متحرك

این نوع قالبگیری همانند قالبگیری مدلهای یك تكه می باشد ولی با این تفاوت كه در اینجا مدل دارای دو تكه است و برای ایجاد حفره یا شیار باید به صورت دستی و با همان ماسه قالبگیری ، ماهیچه بسازیم . ماهیچه سازی در این نوع قالبگیری بدین صورت است كه باید جاهایی را كه حفره یا شیار دارد از ماسه خالی كنیم و شیب دهیم . سپس مدل رویی را روی مدل زیری قرار داده و ماهیچه را به صورت شیبدار و با دست ، طوری كه از ماسه قالبگیری جدا باشد (یعنی بین ماسه ماهیچه و ماسه قالبگیری پودر جدایش بریزیم) می سازیم . به دلیل اینكه ماهیچه قابلیت تحرك و جابه جایی را در هر دو لنگه درجه دارد به «ماهیچه متحرك» مشهور است . در ماهیچه سازی متحرك ، باید در داخل ماهیچه از قانجاق استفاده كنیم .

تعریف قانجاق : قانجاق عبارتست از میله مسی كه به شكل ماهیچه ساخته       می شود و در وسط آن قرار دارد و لاعث استحكام ماهیچه می شود ، تا هنگام جابه‌جا كردن ماهیچه نشكند .

تكثیر مدل و ساخت مدل صفحه‌ای

 ساخت مدل صفحه‌ای و همچنین تكثیر مدلهایی كه در كارگاه یه تعداد كمی یافت  می شود . تكثیر مدل بدین صورت است كه مدلهایی كه تعداد آنها در كارگاه كم است توسط مدلسازان انجام می شود و سپس مذاب آلومینیوم در آن می ریزیم . در این نوع قالبگیری سعی بر آن است كه تا حد ممكن قطعه ای سالم و بدون عیب تولید شود . پس از آنكه قطعه را از داخل قالب خارج كردیم وسرد شد جاهایی كه مذاب به صورت پوسته نفوذ كرده است را سوهانكاری می كنیم سپس جاهایی كه در قطعه كشیدگی (انقباض) ایجاد شده است را با بتونه پر     می كنیم و سپس با سمباده های آلومینیومی ساب بتونه اضافی را از بین می بریم . پس از آنكه كار سمباده كاری و پرداخت مدل تمام شد ، اگر مدل دو تكه است بر روی یك تكه آن پین و بر روی دیگری جاپین (سوراخ) ایجاد می كنیم . پس از همه این كارها كه مدل اماده شد نوبت به رنگ كاری این مدلها می رسد . بدین صورت مدلهای یك تكه و ساده را رنگ زرد و مدلهای دو تكه و ماهیچه متحرك را رنگ سبز و مدلهای با سطح جدایش غیر یكنواخت را رنگ قرمز     می زنیم .

مدل صفحه‌ای را بدین صورت می سازند كه ابتدا یك مدل چوبی صفحه را قالبگیری و ریخته گری می كنند . سپس مدلهایی را كه نیز قرار است بر روی این صفحه مونتاژ شوند را به همان روش ریخته گری و بتونه كاری می كنند . از یك تكه چوب و یك جسم مخروطی كه آنها رانیز ریخته گری كرده اند . به عنوان حوضچه و كانالهای اصلی و فرعی استفاده می كنند . پس از ریخته گری همه این ریخته گری همه این قطعات نوبت به مونتاژ كردن آنها بر روی صفحه می رسد كه آنها را به وسیله چسب آهن یا پیچ و پرچ بر روی دو طرف صفحه مونتاژ       می كنند و بدین ترتیب می توان یك مدل صفحه ای را ساخت . بوسیله مدل صفحه قالبگیری خیلی راحتر و سریعتر انجام می شود . مدل صفحه ای بین دو لنگه یك درجه قرار می گیرد . پس باید یك مدل صفحه ای ، مخصوص یك درجه باشد . برای این كار صفحه آن را طبق اندازه یك درجه مورد نظر         می سازند و سپس مدل صفحه ای و درجه را شماره گذاری كرده و آنها را رنگ زرد می كنند ، از مدل صفحه ای بیشتر برای قالبگیری های دو تكه با ماسه        co2 استفاده می شود .

 

تقسیم بندی انواع چدنها :

1) چدن سـفید  :

         در چدنهای سفید كربن به شكل كاربید آهن یا  سمانتیت  ظاهر می شود  . كاربید آهن تركیب شیمیایی كربن  موجود در مذاب  همراه با آهن می باشد بصورت مجموعه ای از اجزاء سخت  و  شكننده می باشند كه به آنها سمانتیت نیز گفته میشود ، كاربید آهن  یا  سمانتیت تعیین كننده خواص نهایی ریز  ساختار می باشد .  به  همین  دلیل چدن سفید اساساً آلیاژی سخت و شكننده است . سطح مقطع شكست این  چدن  به  رنگ سفید بوده و استحكام فشاری زیادی خواهد داشت .

         از خواص دیگر این آلیاژها  مقاومت عالی در  برابر سایش و نیز سختی زیاد را می توان نام برد  . در این چدنها سرعت سرد شدن مذاب بسیار زیاد است كه برای این  منظور معمولاً ریخته گری  این  نوع چدن در قالب مبرد دار  انجام می شود .  مبرد  مورد  استفاده  در  انجماد  این آلیاژها معمولاً از جنس گرافیت یا آهن می باشد در قسمتهای نازك و یا گوشه های تیز از  یك  قطعه  با این جنس یا پره های نازكی كه  از این جنس استفاده می شود . معمولاًو به طور حتم چدن سفیدتشكیل خواهد   شد .  

2) چدن چكشخوار ‌‌ ( مالیبل Malleable   )  :

         در این چدنها كربن بشكل گرافیت در نقاط مختلف  تجمع  نموده و شكلهای نا منظمی شبیه به كلوخه را ایجاد  می كنند  این  چدن از نظر تركیب شیمیایی شبیه به چدن سفید بوده و قطعات چدن چكش خوار را در ابتدا        می توان از چدن سفید تهیه  نمود بدین  صورت  كه  ابتد ا چدن سفید ریخته گری شده و سپس  با انجام یك عملیات  حرارتی  كربن را به صورت گرافیت كروی در زمینه  راسب ( رسوب ) می كنند  .  ضخامت قطعه های چدن  چكش خوار  معمولاً  محدود  و  ضخامت  كمی  دارند مزیت این  چدنها  قابلیت چكش خواری ،  نرمی و  قابلیت  تراشكاری مناسب می باشد .

 

قیمت فایل فقط 4,000 تومان

خرید

برچسب ها : بررسی درس مدل سازی , تحقیق بررسی درس مدل سازی , پروژه بررسی درس مدل سازی , مقاله بررسی درس مدل سازی , دانلود تحقیق بررسی درس مدل سازی , پروژه , پژوهش , مقاله , جزوه , تحقیق , دانلود پروژه , دانلود پژوهش , دانلود مقاله , دانلود جزوه , دانلود تحقیق


Screen-reader users, click here to turn off Google Instant.
Google
About 750,000 results (0.51 seconds)
Search Results
تحقیق بررسی درس مدل سازی
bankweb.test.com/product-90651-بررسي-درس-مدل-سازي.aspx
Translate this page
تحقیق بررسی درس مدل سازی در 15 صفحه ورد قابل ویرایش. مدلسازی : مدل : مدل عبارتست از شكلی شبیه به قطعه تولیدی ، از جنس چوب یا آلومینیوم كه آن را در ماسه قرار داده ...
[PDF]درس ﺗﺠﺰﻳﻪ و ﺗﺤﻠﻴﻞ و ﻣﺪﻟﺴﺎزي ﺳﻴﺴﺘﻢ ﺟﺰوه
leo-57.persiangig.com/document/tajzieh%20va%20tahlil.pdf
Translate this page
ﻣﺪل ﻧﻤﻮﻧﻪ ﺳﺎزی. Prototyping. : ﺳﺎﺧﺖ ﻳﮏ ﻣﺪل از ﮐﻞ ﺳﻴﺴﺘﻢ ﻳﺎ ﲞﺸﯽ از ﺳﻴﺴﺘﻢ ﮐﻪ ﻣﺎﻧﻨ. ﺪ ﺳﻴﺴﺘﻢ اﺻﻠﯽ ﮐﺎر ﮐﻨﺪ . ﻣﺪل ﳕﻮﻧﻪ ﺳﺎزی ﺳﻪ ﺷﮑﻞ ﳐﺘﻠﻒ. دارد. : .۱. ﺳﻨﺎرﻳﻮ. : ﻳﻌﻨﯽ ﻃﺮز ﮐﺎر و اﺳﺘﻔﺎدﻩ از ﺳﻴﺴﺘﻢ را ﺑﻪ ﺷﮑﻞ ﻳﮏ ...
بررسی درس مدل سازی
nabproje.rozblog.com/post/10636/-بررسی-درس-مدل-سازی-.html
Translate this page
Nov 1, 2016 - بررسی درس مدل سازی دسته: فنی و مهندسی بازدید: 4 بار فرمت فایل: doc حجم فایل: 19 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 15 تحقیق بررسی درس مدل ...
سری دوم تمرینات درس مدلسازی و ارزیابی سیستم‌های کامپیوترییادداشت ...
ebooks.maybodi.ir/?p=1149
Translate this page
سری دوم تمرینات درس مدلسازی و ارزیابی سیستم‌های کامپیوتری را می‌توانید از آدرس زیر دریافت ... مسیریابی و مسیردهی در لایه شبکه: یک بررسی مقدماتی(5,543).
دانشجویان کارشناسی ارشد نرم افزار - درس مدلسازی و بررسی کارایی ...
iaubsr.blogfa.com/category/8
Translate this page
دانشجویان کارشناسی ارشد نرم افزار - درس مدلسازی و بررسی کارایی : دکتر طباطبایی - علوم و تحقیقات بوشهر.
[PDF]ﻣﺪل ﺳﺎزي و ﮐﺎرﺑﺮدﻫﺎ در ﮐﺘﺎب ﻫﺎي درﺳﯽ رﯾﺎﺿﯽ
math-dept.talif.sch.ir/pdf/.../Rafiepour-%20Talif%2093-8-18.pdf
Translate this page
ﻤﺪل ﺴﺎزی و ﮐﺎرﺑﺮدﻫﺎ در ﮐـﺘﺎب ﻫﺎی درﺴ ر ﺎﺿ ﺗﺎزﻩ ﺗﺎ ٔ ﻠ ﻒ؛. ○. از ﭼﻪ زﻤﺎﻧ در ﮐـﺘﺎب ﻫﺎی .... ﻣﺴﺌﻠﻪ رﯾﺎﺿﯽ. ﺟﻮاب رﯾﺎﺿﯽ. ﺻﻮرت ﺑﻨﺪي. ﺗﻌﺒﯿﺮ و ﺗﻔﺴﯿﺮ. ﺣﻞ. ﻣﺴﺌﻠﻪ. رﯾﺎﺿﯽ. ﺑﺮرﺳﯽ. ﻣﯿﺰان. دﻗﺖ. 9. ﭼﺮﺧﻪ ﻤﺪل ﺴﺎزی ...
بررسی درس مدل سازی | آرتهاو
mobile.arthow.ir/articles/14525
Translate this page
Nov 20, 2016 - دسته: فنی و مهندسی فرمت فایل: doc حجم فایل: 19 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 15 کلیک برای خرید: 4000 تومان بررسی درس مدل سازی مدلسازی: ...
تجزیه و تحلیل – وب‌سایت اطلاع رسانی مهندس حمید رضا نیرومند
st.aftab.cc/field/uni/system-analysis
Translate this page
نمونه کار پروژه مهندسی نرم افزار (تجزیه تحلیل یا کارگاه مدلسازی). دانشجویانی که یکی از دروس ... نمرات درس تجزیه و تحلیل و درس کارگاه مدل‌سازی. دانشجویان رشته نرم ...
تحقیق درس آمار و مدل سازی با موضوع بررسی بهره هوشی دانش آموزان ...
utshop.getblogs.ir/تحقیق-درس-آمار-و-مدل-سازی-با-موضوع-بررسی/
Translate this page
Jan 7, 2017 - دانلود تحقیق درس آمار و مدل سازی با موضوع بررسی بهره هوشی دانش آموزان، در قالب word و در 8 صفحه، قابل ویرایش. توضیحات: پروژه قابل ویرایش درس ...
بررسی انواع سوالات مطرح شده در درس آمار و مدل سازی
www.kanoon.ir › دبیرستانی ها و متوسطه › دهم ریاضی و تجربی
Feb 5, 2014 - در ادامه مطالب قبلی که در مورد چگونگی پاسخ به سوالات درس آمار و مدل سازی گفته شد، امروز می خواهیم، نحوه ی سوالات مطرح شده. درکنکور های سراسری را ...
    1   
2
   
3
   
4
   
5
   
6
   
7
   
8
   
9
   
10
   
Next
Razavi Khorasan Province - From your Internet address - Use precise location
 - Learn more  
Help Send feedback Privacy Terms

ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 4002
  • کل نظرات : 36
  • افراد آنلاین : 2
  • تعداد اعضا : 2
  • آی پی امروز : 30
  • آی پی دیروز : 71
  • بازدید امروز : 581
  • باردید دیروز : 554
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 581
  • بازدید ماه : 11,016
  • بازدید سال : 41,376
  • بازدید کلی : 1,083,344